Tuotehaku:

 

 

Tee nyt ympäristöteko ja osta käytetty tietokone 

 

 

Tietokoneemme ovat tehokkaita ja huolella valittuja yrityskoneita. Yleensä ne ovat reippaasti tehokkaampia kuin markettien myymät, eli samalla hinnalla saat tehokkaaman ja kestävämmän, yleensä metallirunkoisen, yrityskoneen. Koneet toimitetaan täysin käyttövalmiiksi asennettuina. Myös kaikki päivitykset on valmiiksi asennettuna. Niitä eivät yleensä muut valmiiksi asenna. Lähetys sisältää myös laitteeseen kuuluvan laturin/virtajohdon.

 

Kaikki uudet koneet ovat yleensä vain esiasennettuja ja suurimmat ongelmat alkavat jo koneen käyttöönottoasennuksesta.Jos sitä ei tehdä oikein, saa ongelmista kärsiä myöhemmin.

 

Jos olet hankkimassa tietokonetta, kannattaa meihin olla yhteydessä. Meillä on lukuisia koneita eri ominaisuuksilla, myös pöytäkoneita ja näyttöjä. Tässä sivuilamme emme esittele kuin yleensä yhden mallin kerrallaan. Voimme myös huoltaa ja korjata vanhan koneesi ja siirtää tiedot vanhalta koneeltasi, vaikka se ei enää käynnisty. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää ja löydämme sinulle varmasti sopivan ratkaisun. Olemme myyneet ja korjanneet kaikkia atk-laitteita jo yli kaksikymmentä vuotta.

 

Tilauksestasi saat sähköpostiisi laskun, jonka maksettuasi tilauksesi lähetetään sinulle viipymättä. Postipaketin hinta on 15 euroa, mikä lisätään tilauksen hintaan. Sen valitset toimitustapa-valikosta.

 

--------------------------------------------------------

 

 

 Fujitsu Lifebook E754 käytetty
Suoritin Intel Core i3-4000M @ 2.40GHz Näytönohjain Intel HD Graphics 4600 Tietokoneen malli Fujitsu Lifebook E754 Näytön koko ... Lue lisää >>

Hinta: 250 €
Varastossa: 2 kpl

kpl